Om oss

Den lilla byggfirman med stora ambitioner

Anders Einar Bygg AB har under flera år utfört renoveringar och byggtjänster i Eksjö med omnejd. Det satsas stort på en god kundrelation och att alltid göra kunden nöjd. Genom åren vi gång på gång lyckats visa att vi är en byggfirma att räkna med.

Goda grunder gör plats för kvalitet och nöjda kunder

Det är ingen slump att vi har lyckats så bra som som snickare i Eksjö och Vetlanda.

Vi tror att en framgångsrik byggfirma vilar på några viktiga grundstenar:

Kommunikation
Detta är sant för alla typer av relationer. Har man inte en god kommunikation blir det svårt att förstå varandra och komma fram till den mest optimala bygglösningen.

Service
När man själv är kund så känner man när ett företag har god service, och det uppskattar man! Därför är det en självklarhet för oss att våra kunder ska känna sig nöjda med vår service.

En nöjd kund är en återkommande kund
Som du kanske redan har läst på vår sida, så strävar vi precis som många andra efter att kunden alltid ska vara 100% nöjd. Skulle du mot förmodan inte vara nöjd efter en utförd renovering eller dylikt, så kommer vi givetvis tillbaka och rättar till det eventuella felet.

Vi tar ansvar
Självklart tar vi ansvar för alla våra byggtjänster som vi utför åt våra kunder. Det är vi, och bara vi, som kan hållas ansvariga för de byggnadsuppdrag som vi åtar oss.

Utveckling
Vi älskar att utvecklas! Skulle du ha några förslag på förbättringar så tar vi gladeligen emot dina åsikter och förslag. Strävan efter att utvecklas är alltid närvarande hos oss. Ta kontakt